NOU: Roboți curățenie complet autonomi!

Următorul pas în curățenia profesională îl fac acești Roboți curățenie

EFICIENŢĂ

Curățenie autonomă -> Costurile sunt operaționale reduse cu până la 70%. Angajații se pot ocupa astfel cu alte activități decât cele repetitive de curățare a pardoselilor.

PERFORMANŢĂ

Rată de acoperire a spațiului curățat este de 95% - curățarea se face chiar și în spații înguste, din margine în margine și la colțuri.

PROFITABILITATE

Curățare fără operator - are loc o îmbunătățire a fluxului de lucru. Și, în plus, o reducere a consumurilor de apă și substanțe chimice.

SATISFACȚIA CLIENTULUI FINAL

Sunt oferite servicii excepționale, cu tehnologie de vârf în industria curățeniei.

cleanBOT by SALA: Echipamente autonome pentru curățenie și dezinfectare complet inteligente

Roboți curățenie profesională și industrială, ideali pentru curățarea rapidă și eficientă a mediilor civile și industriale.

Roboții noștri colaborativi sunt capabili să optimizeze performanța și eficiența proceselor dvs. de afaceri în curățenia profesională.

Utilizarea coboților implică o reducere semnificativă a costurilor de operare în activitatea de curățenie profesională și industrială.

Cobotul este capabil să lucreze în același condiții, indiferent de perioadă: zi sau noapte, week-end sau sărbători legale. Poate lucra chiar și în condiții grele de mediu și nu are nevoie de odihnă sau de timp liber.

Acești roboți curățenie pot fi programați conform dorințelor prevăzute în specificațiile clientului, pentru o funcționare zilnică cât mai eficientă, fără să mai fie necesară intervenția personalului specializat.

Datorită inteligenței lor artificiale și a algoritmilor de „învățare automată”, roboții noștri de spălare-uscare a pardoselilor își îmbunătățesc adaptiv performanța, prin cartografierea spațiului. Ei pot memoriza chiar și până la 100 de hărți de lucru (spații ce va trebui să fie curățate)!

Interfața ușor de utilizat și designul lor compact îi fac să fie deosebit de ușor de utilizat.

În plus, folosind acești roboți colaborativi, beneficiați și de o monitorizare în timp real a operațiunilor de curățenie, prin rapoarte precise, detaliate, și care pot fi accesate în orice moment, de oriunde.

Gama noastră de roboți curățenie profesională autonomă

Cu Ecobot, gama de roboți de spălare-uscare a pardoselilor și de aspirare, de la Gaussian, realizați curățarea temeinică a pavimentelor interioare și exterioare, mult mai rapid, mai ușor și mai eficient.

Descoperiți aici gama completă.

Solicitați acum o demonstrație cu Roboți curățenie!

Vedeți în acțiune reală ce pot să facă acești Ecobots  și aflați cum pot ei să revoluționeze procesele de curățenie ale companiei dvs.

Roboți curățenie - cere-demo2-2

De ce să alegeți acești roboți curățenie de la noi?

De peste un sfert de veac, SALA Clean Business vă oferă produse fiabile, inovatoare, eco-durabile și care vă ajută să vă reduceți timpii de lucru și costurile de gestionare a activităților de curățenie.

SALA Clean Business  este pionier in Romania în furnizarea echipamentelor și produselor de curățenie profesională și a acumulat experiență de peste un sfert de secol în selectarea atentă a Partenerilor internaționali care aduc Inovația ce eficientizează activitatea de curățenie profesională și industrială.

Credem cu tărie în inovație, ca „fir roșu” al acelei transformări tehnologice de care au nevoie toate companiile, indiferent de domeniul lor de activitate.

Acest lucru ne determină să căutăm cele mai noi produse lansate pe piața globală, echipamente și mașini echipate cu automatizări avansate, capabile să îmbunătățească mediul de lucru și să aducă eficiență, să optimizeze performanța și mediul de afaceri.

cleanBot by SALA este un proiect care provine din ideea de a oferi produse și tehnologii revoluționare.
ECOBOT – gama de roboți curățenie complet autonomi este cea mai recentă dintre noutățile aduse în mod constant de SALA Clean Business în curățenia profesională din țara noastră.

Pentru o lume mai curată.

Dezvoltarea de parteneriate pentru acoperirea de zone geografice cât mai extinse, este una dintre prioritățile noastre ! Te invităm, de aceea:

Aveți nevoie să aflați mai multe despre acești Roboți curățenie?

Solicitați acum o consultație, fără nici o obligație.

Un expert cleanBOT by SALA vă stă la dispoziție oricând, pentru a vă răspunde la orice întrebare.

N.B. Achiziționarea acestor echipamente poate fi făcută EXCLUSIV de către PERSOANELE JURIDICE.